Partners en vrienden

partners en vrienden - Dolf en Annelien

Dolf en Annelien openen de grote poort iedere ochtend bij zonsopkomst en sluiten hem weer bij zonsondergang.

Jorik en Eleonora zijn van mei t/m oktober dagelijks op het park om de brilschapen te verzorgen. Beide hebben een enorme passie voor en kennis over de natuur en vertellen bezoekers van het park hier dan ook altijd graag over.

partners en vrienden - Jorik en Eleonora
partners en vrienden - vertegenwoordigers
De vertegenwoordigers van De Heurne zijn van het begin af aan betrokken geweest bij de ontwikkeling van het solarpark. Roelof van Gijssel, Bert Hogemans en Marion Halfman ondersteunen het bestuur door als ogen en oren van de buurt te fungeren. Jonny Lawson vertegenwoordigt de buurtbewoners in de nieuwe woonwijk De Kwekerij. Hij is regelmatig met zijn fotocamera in het park te vinden, waar hij schitterende natuurfoto’s maakt die we altijd graag op onze website laten zien.

Pauropus biedt als werk- en reïntegratiebedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkervaringsplaats. De mannen van Pauropus zijn inmiddels onmisbaar voor het onderhoud van ons park. 

Onder leiding van Henry Lukassen maaien, snoeien en onderhouden ze het park. Zo zijn dankzij hen de wandelpaden door het park altijd goed beloopbaar.

partners en vrienden - Pauropus
partners en vrienden - Erik Mol

Erik Mol is beleidsmedewerker Duurzaamheid en Milieu bij de gemeente Bronckhorst, maar voor ons park véél meer dan dat. Hij is medebedenker van het park en is vanaf het allereerste begin zeer nauw betrokken geweest en heeft zich enorm ingezet voor de realisatie. Op dit moment wordt Erik heel veel gevraagd om lezingen en presentaties te geven over het park en de betrokkenheid van de gemeente daarbij.