Solarpark de Kwekerij opent de poorten voor de Open Energie Dag 

Ben je nieuwsgierig naar zonnepark de Kwekerij? Kom dan op 17 september langs op dit unieke zonnepark. De gemeente Bronckhorst staat er met de Op Morgen Mobiel, waar je informatie krijgt over dit mooie park en andere duurzame onderwerpen, zoals energie, biodiversiteit en klimaat.  Kortom, over alles wat je altijd al wilde weten over een zonnepark en duurzame energie. Je kunt deelnemen aan een rondleiding met uitleg of zelf op het park wandelen.

Meer weten over groene energie?

Op deze dag kun je op tientallen locaties een kijkje nemen bij duurzame energieprojecten. Ben jij ook benieuwd naar de wereld achter je stopcontact en thermostaat?

Vorig jaar openden bijna vijftig duurzame energieprojecten tijdens de eerste Open Energiedag de deuren om mensen kennis te laten maken met hun project. Voorbeelden zijn een boottocht naar drijvende zonnepanelen, een combinatie van zonnepanelen met fruitteelt, duurzame warmte uit de bodem of uit het water van het IJ, windparken in aanbouw, elektrische auto’s die kunnen terugleveren aan het net, de kabels voor wind op zee, en een fietstocht langs de bronnen voor een warmtenet.

deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

© 2022 solarpark de kwekerij All rights reserved. | Een website van REBOMEDIA